Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1635g295kcal9.2g40.9g6.5g11.4g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g935g187kcal12.1g28g1.9g0g
Rypsiöljy 126g1116kcal0g0g126.2g0g
Emmental, mustaleima94g383kcal27.1g0g29.9g0g
Herkkusieni säilyke 794g135kcal16.7g1.6g2.4g19.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 70g231kcal1.4g2.1g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7308g4694kcal133g145.2g382.8g61g
Valittu annoskoko3654g2347kcal66.5g72.6g191.4g30.5g
Annoskoko puolitettuna1827g1174kcal33.3g36.3g95.7g15.3g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087