Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g1166g466kcal5.8g139.9g2.3g0g
Juuressose Pirkka 500g1166g466kcal8.2g103.8g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1166g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2.3g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0.3g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g35g315kcal0g0g35g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g105g294kcal19.9g0g23.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7308g3119kcal70.2g493g125.8g1.2g
Valittu annoskoko3654g1560kcal35.1g246.5g62.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna1827g780kcal17.6g123.3g31.5g0.3g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522