Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 804g203kcal4g33.8g1.6g15.3g
Nauris 594g163kcal5.9g25g1.8g11.3g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1224g221kcal6.9g30.6g4.9g8.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 210g628kcal37.8g2.5g52.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu525g661kcal57.7g1.6g47.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g300kcal8.9g61.2g1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7308g4464kcal247.8g329.6g218.6g83.8g
Valittu annoskoko3654g2232kcal123.9g164.8g109.3g41.9g
Annoskoko puolitettuna1827g1116kcal62g82.4g54.7g21g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713