Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g129g141kcal29.6g0g2.3g0g
Paprika, punainen41g11kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g43g11kcal0.6g1.8g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen51g10kcal0.3g2g0.2g0.7g
Herkkusieni säilyke 31g5.2kcal0.6g0.1g0.1g0.7g
Ruokaöljy keskiarvo 5.4g47kcal0g0g5.3g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P43g26kcal0.4g1.9g1.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g515kcal64.4g17.6g19.8g5.8g
Valittu annoskoko366g257kcal32.2g8.8g9.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna183g129kcal16.1g4.4g5g1.5g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855