Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%94g160kcal18.8g0g9.4g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g169g274kcal14.2g20.3g13.3g7.9g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g94g113kcal2.2g4.5g9.4g0g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g1258kcal70.4g49.6g83g15.8g
Valittu annoskoko366g629kcal35.2g24.8g41.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna183g314kcal17.6g12.4g20.8g4g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257