Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman160g272kcal19.2g0g16g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.4g12kcal0.4g0.8g0.8g0g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)100g60kcal1g4.5g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g947kcal43.6g27.4g61.8g0.8g
Valittu annoskoko366g473kcal21.8g13.7g30.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna183g237kcal10.9g6.9g15.5g0.2g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475