Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto62g212kcal12.5g0g18.1g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 208g73kcal9.6g4.1g0.6g5.2g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)8.3g23kcal1g1.1g1.6g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g42g132kcal1g1.2g13.7g0g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g914kcal49.8g18.2g68.2g12g
Valittu annoskoko366g457kcal24.9g9.1g34.1g6g
Annoskoko puolitettuna183g229kcal12.5g4.6g17.1g3g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036