Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g45g44kcal3.9g3.1g1.6g0.4g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g125g213kcal25g0g12.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 197g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana733g514kcal57.8g6.2g28.2g0.8g
Valittu annoskoko366g257kcal28.9g3.1g14.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna183g128kcal14.5g1.6g7.1g0.2g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.8g3.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505