Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 63g67kcal5.3g8.7g0.2g4.4g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow63g47kcal3.4g7.5g0.3g0g
Paprika keltainen 50g15kcal0.5g2.6g0.1g1g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g125g44kcal2g8.6g0.1g1.7g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Juusto, cheddar 30g124kcal7.7g0g10.3g0g
Chili paprika punainen1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana734g766kcal39.4g59g38.2g15.2g
Valittu annoskoko367g383kcal19.7g29.5g19.1g7.6g
Annoskoko puolitettuna183g192kcal9.9g14.8g9.6g3.8g
Arvot/100g100g104kcal5.4g8g5.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884