Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Tuorekurkku, annos 50g145g58kcal0.9g2g0.1g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow53g53kcal12.1g0g0.5g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g75g120kcal12.8g0.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana733g499kcal52.8g11.4g16.8g2.6g
Valittu annoskoko367g250kcal26.4g5.7g8.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna183g125kcal13.2g2.9g4.2g0.7g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533