Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1598g2717kcal191.8g0g159.8g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)44g123kcal4.1g7.9g8.4g0.2g
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)999g599kcal10g45g40g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g411kcal12.2g83.9g1.4g4.2g
Rypsiöljy 100g883kcal0g0g99.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7320g9468kcal436.2g273.6g619g8.8g
Valittu annoskoko3660g4734kcal218.1g136.8g309.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna1830g2367kcal109.1g68.4g154.8g2.2g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475