Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g120g1080kcal0g0g120g0g
Vehnäjauho, sunnuntai40g140kcal4.8g28.4g0.8g1.2g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7320g8974kcal653.4g271.6g569.8g73.4g
Valittu annoskoko3660g4487kcal326.7g135.8g284.9g36.7g
Annoskoko puolitettuna1830g2244kcal163.4g67.9g142.5g18.4g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853