Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1600g2720kcal192g0g160g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)44g123kcal4.1g7.9g8.4g0.2g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1000g600kcal10g45g40g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Rypsiöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7328g9478kcal436.6g273.8g619.6g8.8g
Valittu annoskoko3664g4739kcal218.3g136.9g309.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna1832g2370kcal109.2g68.5g154.9g2.2g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475