Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio1403g1262kcal63.1g70.1g84.2g0g
Paprika vihreä 351g75kcal3.3g8.8g1.1g6.7g
Purjosipuli 281g64kcal5.1g6.7g0.6g5.9g
Sinappi 70g92kcal3.1g9.9g4.2g1.2g
Tilli, tuore 21g6.3kcal0.8g0.2g0.2g0.4g
Kananmuna, keitetty 1543g2201kcal192.9g4.6g158.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7336g7401kcal536.6g200.6g497g28.4g
Valittu annoskoko3668g3701kcal268.3g100.3g248.5g14.2g
Annoskoko puolitettuna1834g1850kcal134.2g50.2g124.3g7.1g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251