Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2100g3486kcal399g0g210g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 700g926kcal18.4g22.4g84g0g
Kananmuna kuorineen punnittu238g300kcal26.2g0.7g21.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka105g86kcal3.6g20g1.1g1.1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g49kcal1.9g6.7g0.6g4.6g
Kaurahiutale 140g524kcal20.3g79.8g10.2g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7336g10931kcal947.8g292.8g656g51.2g
Valittu annoskoko3668g5465kcal473.9g146.4g328g25.6g
Annoskoko puolitettuna1834g2733kcal237g73.2g164g12.8g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897