Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 315g2283kcal3.7g1.3g255.9g0g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 273g900kcal5.5g8.2g95.5g0g
Manteli 350g2154kcal84.1g23.1g188.8g25.2g
Leivinjauhe 35g61kcal1.8g13.2g0g0.2g
Philadelphia tuorejuusto 200g699g1783kcal41.3g22.4g167.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 350g1154kcal7g10.5g122.4g0g
Punaherukka 525g297kcal7.6g39.3g2.1g26.2g
Mustaherukka 507g299kcal5.4g39.5g2g29.4g
Mansikka 210g98kcal1g17.6g0.4g4g
Sokeri 21g85kcal0g21g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7336g19326kcal411g394.6g1747.2g170g
Valittu annoskoko3668g9663kcal205.5g197.3g873.6g85g
Annoskoko puolitettuna1834g4832kcal102.8g98.7g436.8g42.5g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647