Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1750g1206kcal88.5g163.8g7g54.2g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Cashewpähkinä 210g1206kcal42g39.5g97.3g7.3g
Mineraalisuola keskiarvo 14g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g14g54kcal7.1g5.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7336g6284kcal280.6g437.2g350.6g130.2g
Valittu annoskoko3668g3142kcal140.3g218.6g175.3g65.1g
Annoskoko puolitettuna1834g1571kcal70.2g109.3g87.7g32.6g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928