Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g3427g4626kcal582.5g72g233g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g77g295kcal18.5g0g25.4g0g
Rypsiöljy 98g866kcal0g0g97.9g0g
Mineraalisuola keskiarvo 49g0.6kcal0.2g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g18g0.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7336g11577kcal1202.4g144g713g0g
Valittu annoskoko3668g5788kcal601.2g72g356.5g0g
Annoskoko puolitettuna1834g2894kcal300.6g36g178.3g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679