Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g333g350kcal26.7g46.7g6.7g33.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 12g109kcal0g0g12.3g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g18g68kcal5.8g0g5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g1055kcal65g93.6g48g66.6g
Valittu annoskoko368g528kcal32.5g46.8g24g33.3g
Annoskoko puolitettuna184g264kcal16.3g23.4g12g16.7g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308