Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Dolmio Light Classico Bolognese63g23kcal0.7g4.9g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g63g69kcal1.4g2.5g6.2g0g
Maito, Kevyt75g35kcal2.4g3.6g1.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g25g90kcal7g0.5g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g720kcal42.4g34.4g46g2.4g
Valittu annoskoko368g360kcal21.2g17.2g23g1.2g
Annoskoko puolitettuna184g180kcal10.6g8.6g11.5g0.6g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806