Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 53g182kcal3.2g40.1g0.4g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)63g103kcal1.9g2.5g9.4g0g
Ruokasuola jodioitu 2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g570kcal10.2g85.2g19.6g2.4g
Valittu annoskoko368g285kcal5.1g42.6g9.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna184g143kcal2.6g21.3g4.9g0.6g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469