Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Jauheliha, sika-nauta 501g1109kcal87.6g0g85.1g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g1132g1641kcal60g328.1g7.9g14.7g
Maito, Kevyt1552g714kcal49.7g74.5g23.3g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250g701kcal47.6g0g55.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7340g8711kcal520.6g817.8g366g33.6g
Valittu annoskoko3670g4355kcal260.3g408.9g183g16.8g
Annoskoko puolitettuna1835g2178kcal130.2g204.5g91.5g8.4g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040