Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%1258g1258kcal151g32.7g60.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g47kcal1.5g1.2g3.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1798g1079kcal27g233.7g1.8g16.2g
Keittojuurekset, Rainbow599g150kcal5.4g28.8g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g5068kcal369.8g592.8g135.8g32.4g
Valittu annoskoko3672g2534kcal184.9g296.4g67.9g16.2g
Annoskoko puolitettuna1836g1267kcal92.5g148.2g34g8.1g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645