Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1202g721kcal44.5g87.7g24g0g
Kananmuna kuoreton 496g707kcal62g1.5g50.8g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 413g1298kcal43.6g245.3g9.1g22.7g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.9g0g
Tonnikala vedessä 901g941kcal202.2g0g13.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g300g781kcal90.1g6g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g9944kcal970.6g705.8g352.8g45.8g
Valittu annoskoko3672g4972kcal485.3g352.9g176.4g22.9g
Annoskoko puolitettuna1836g2486kcal242.7g176.5g88.2g11.5g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933