Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)360g306kcal3.6g12.6g25.2g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g1260g214kcal20.2g27.7g2.5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1800g540kcal82.8g34.2g5.4g28.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g324kcal0g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)198g54kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g2914kcal221.2g173.8g139.2g65.2g
Valittu annoskoko3672g1457kcal110.6g86.9g69.6g32.6g
Annoskoko puolitettuna1836g729kcal55.3g43.5g34.8g16.3g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207