BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)2995g5691kcal449.3g24g419.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka300g246kcal10.2g56.9g3g3g
Soijakastike 210g126kcal10.8g19.9g0.2g0g
Hunaja 120g396kcal0.6g96.8g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g13016kcal949.4g410.8g845.6g8g
Valittu annoskoko3672g6508kcal474.7g205.4g422.8g4g
Annoskoko puolitettuna1836g3254kcal237.4g102.7g211.4g2g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811