Kasvispannu

Pilko purjo, valkosipuli ja chili.

Kuullota niitä hetki pannulla.

Lisää kesäkurpitsa, paprika ja pavut ja anna kypsyä hetkinen.

Lisää pilkotut tomaatit ja mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella makusi mukaan.

Ripottele päälle murennettu feta ja anna hetkisen hautua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Paprika punainen 320g94kcal3g14.4g1.3g6.1g
Vihreitä papuja,pakaste800g240kcal16g36g4g19.2g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Feta Patros 200 g400g952kcal64.2g2.8g76g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl60g540kcal0g0g60g0g
Chili paprika punainen48g19kcal1g4.3g0g0g
Tomaatti 600g137kcal3.4g20.7g1.8g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7352g4611kcal208.4g241.2g296.4g100.2g
Valittu annoskoko3676g2306kcal104.2g120.6g148.2g50.1g
Annoskoko puolitettuna1838g1153kcal52.1g60.3g74.1g25.1g
Arvot/100g100g63kcal2.8g3.3g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139939