Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2400g4688kcal448.6g0g324g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1000g1100kcal23g40g100g0g
Tilli, tuore 240g72kcal8.9g2.2g1.9g5g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7352g11760kcal963g92g852g10g
Valittu annoskoko3676g5880kcal481.5g46g426g5g
Annoskoko puolitettuna1838g2940kcal240.8g23g213g2.5g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676