Bataatti porkkana sosekeitto Hajdu

Kuori porkkanat ja bataattit paloittele kattilaan, lisää vesi, tuore basilika, suola ja pavut.

Soseuta keitto kun porkkanat ja bataatti kypsät lisää juusto ja kerma kieuhauta vielä kasaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 86g70kcal1.4g14.5g0g2.6g
Porkkana 34g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Papuja tomaattikastikkeessa (Euro-shopper), annos 400g33g27kcal1.7g4.7g0.3g0g
Basilika, tuore1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)12g6.9kcal0.1g0.5g0.5g0g
Philadelphia Light, valkosipuli & yrtit (Kraft), annos 5g14g21kcal1.1g0.6g1.6g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana737g272kcal9g44.6g5g7.2g
Valittu annoskoko368g136kcal4.5g22.3g2.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna184g68kcal2.3g11.2g1.3g1.8g
Arvot/100g100g37kcal1.2g6.1g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319193