Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 146g35kcal2.6g3.2g0.4g3.4g
Parsakaali brokkoli 88g31kcal4g1.7g0.3g2.2g
Juusto, keskiarvo 29g102kcal7.3g0.1g8.1g0g
Maito,kevyt (valio) 100g88g40kcal2.8g4.2g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Voi 60% rasvaa 12g67kcal0.1g0.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana737g590kcal34.8g26.8g35.4g11.6g
Valittu annoskoko368g295kcal17.4g13.4g17.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna184g148kcal8.7g6.7g8.9g2.9g
Arvot/100g100g80kcal4.7g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378