Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g65g62kcal4.5g9.7g0.6g5.2g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g65g65kcal5.2g9.7g0.5g5.2g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g4.2g3.2kcal0.3g0.4g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.6g2.6kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7g6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Ruokakerma ingman 5%56g48kcal2g3.4g2.8g0g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana737g392kcal25.4g50.6g9.6g21.8g
Valittu annoskoko369g196kcal12.7g25.3g4.8g10.9g
Annoskoko puolitettuna184g98kcal6.4g12.7g2.4g5.5g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.9g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295