Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g2.3g9kcal0.1g0.5g0.8g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g3.1g7.8kcal0.3g0.1g0.7g0g
Chilikastike original, Felix4.7g4.1kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 47g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Paprika punainen 20g6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Persilja 4.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0.4g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 1.3g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Chili mausteseos, Old El Paso0.5g1.3kcal0g0.2g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g50g110kcal6g1.3g9g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 16g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana737g409kcal17.4g32.4g22g5.8g
Valittu annoskoko369g204kcal8.7g16.2g11g2.9g
Annoskoko puolitettuna184g102kcal4.4g8.1g5.5g1.5g
Arvot/100g100g56kcal2.4g4.4g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191030