Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g235g59kcal3.1g9.9g0.5g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g94g263kcal2.3g3.3g26.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 31g54kcal2.4g0.7g4.7g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g8.8g7.9kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g767kcal16.2g28.4g64.2g0.2g
Valittu annoskoko369g384kcal8.1g14.2g32.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna184g192kcal4.1g7.1g16.1g0.1g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.9g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112