Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g219g77kcal5.5g7.7g0g5.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g63g175kcal11.9g0g13.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Kanttarelli, tuore, annos 100g31g7.5kcal0.6g0.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g604kcal38.2g34.6g28g13.4g
Valittu annoskoko369g302kcal19.1g17.3g14g6.7g
Annoskoko puolitettuna184g151kcal9.6g8.7g7g3.4g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493