Kasvispannu

Pilko purjo, valkosipuli ja chili.

Kuullota niitä hetki pannulla.

Lisää kesäkurpitsa, paprika ja pavut ja anna kypsyä hetkinen.

Lisää pilkotut tomaatit ja mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella makusi mukaan.

Ripottele päälle murennettu feta ja anna hetkisen hautua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Kesäkurpitsa zucchini 1001g181kcal5.6g25g4g7g
Paprika punainen 320g94kcal3g14.4g1.3g6.1g
Vihreitä papuja,pakaste801g240kcal16g36g4g19.2g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Feta Patros 200 g400g953kcal64.3g2.8g76.1g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl60g541kcal0g0g60.1g0g
Chili paprika punainen48g19kcal1g4.3g0g0g
Tomaatti 601g137kcal3.4g20.7g1.8g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g4616kcal208.6g241.2g296.8g100.2g
Valittu annoskoko3680g2308kcal104.3g120.6g148.4g50.1g
Annoskoko puolitettuna1840g1154kcal52.2g60.3g74.2g25.1g
Arvot/100g100g63kcal2.8g3.3g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139939