Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2403g4693kcal449g0g324.4g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1001g1101kcal23g40g100.1g0g
Tilli, tuore 240g72kcal8.9g2.2g1.9g5g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g11773kcal963.8g92g853g10g
Valittu annoskoko3680g5886kcal481.9g46g426.5g5g
Annoskoko puolitettuna1840g2943kcal241g23g213.3g2.5g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676