Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g2005g1404kcal320.9g0g6g0g
Purjosipuli 501g115kcal9.1g12g1g10.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g226kcal0g0g25.1g0g
Ruokakerma Valio 5%1003g602kcal12g28.1g50.1g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5g14kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro125g39kcal2.6g5.3g0.6g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g4797kcal690.2g95g165.8g31.6g
Valittu annoskoko3680g2399kcal345.1g47.5g82.9g15.8g
Annoskoko puolitettuna1840g1199kcal172.6g23.8g41.5g7.9g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968