Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g1001g200kcal18g22g3g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1001g200kcal30g20g0g25g
Kesäkurpitsa400g68kcal1.6g10g2.4g2.8g
Juusto, Valio arkijuusto280g925kcal75.7g0g67.3g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g801g961kcal18.4g38.4g80.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g200g561kcal38g0.1g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7368g5830kcal363.4g181g393.6g55.6g
Valittu annoskoko3684g2915kcal181.7g90.5g196.8g27.8g
Annoskoko puolitettuna1842g1458kcal90.9g45.3g98.4g13.9g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207