Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1401g2382kcal280.3g0g140.1g0g
Oliiviöljy 49g434kcal0g0g49g0g
Voi 49g356kcal0.6g0.2g39.9g0g
Sipuli 193g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Valkosipuli 25g27kcal1.9g4g0.1g0.5g
Paprika punainen 298g87kcal2.8g13.4g1.2g5.7g
Tomaattimurska 1401g412kcal7.8g74.3g2.8g26.6g
Tomaattisose tomaattipyree 105g80kcal4.7g13.6g0.2g1.1g
Soijakastike 126g76kcal6.5g12g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g18g20kcal0.1g4g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7378g7903kcal615.8g266.8g468g78.2g
Valittu annoskoko3689g3951kcal307.9g133.4g234g39.1g
Annoskoko puolitettuna1844g1976kcal154g66.7g117g19.6g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883