Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 263g47kcal1.5g6.6g1g1.8g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)94g19kcal0.6g3.3g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Timjami 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Mustapippuri, annos 1g0.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g7.5g7.2kcal0.1g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g209kcal4.8g23.6g8.8g4.2g
Valittu annoskoko369g105kcal2.4g11.8g4.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna184g52kcal1.2g5.9g2.2g1.1g
Arvot/100g100g28kcal0.7g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181