Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)58g204kcal7.9g38.3g1.7g3.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow117g93kcal4.9g15.2g1.1g3.6g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g73g80kcal2.2g2.3g7.3g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana739g1221kcal74.4g111.6g52.4g14.2g
Valittu annoskoko369g611kcal37.2g55.8g26.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna185g305kcal18.6g27.9g13.1g3.6g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390