Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta16g44kcal1.2g8g0.8g0.8g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g10g35kcal1.3g6.9g0.2g0.4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%58g35kcal1.9g4.1g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha146g242kcal27.7g0g14.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g66g13kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Basilika, tuore29g12kcal0.9g1.5g0.2g1.1g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g29g99kcal7.3g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g1004kcal85.4g46g53.4g6.4g
Valittu annoskoko369g502kcal42.7g23g26.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna185g251kcal21.4g11.5g13.4g1.6g
Arvot/100g100g136kcal11.6g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159