Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g94g33kcal0.9g6.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka19g5.1kcal0.4g0.8g0g0.4g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g19g66kcal2.5g13g0.3g0.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.4g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.4g0g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana739g296kcal9g45.4g8.2g4g
Valittu annoskoko370g148kcal4.5g22.7g4.1g2g
Annoskoko puolitettuna185g74kcal2.3g11.4g2.1g1g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625