Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 446g124kcal5.3g18.1g0.9g9.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g138g39kcal0.8g8.2g0.3g3.4g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g337g641kcal54g1.7g47.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2249g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka77g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Lehtiselleri 23g2.9kcal0.3g0.3g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g391g235kcal5.9g50.8g0.4g3.5g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7389g2147kcal135.4g169.4g98.4g37.6g
Valittu annoskoko3694g1073kcal67.7g84.7g49.2g18.8g
Annoskoko puolitettuna1847g537kcal33.9g42.4g24.6g9.4g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472