Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g175g490kcal33.3g0g38.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl700g2380kcal14g21g245g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste700g175kcal6.3g33.6g2.1g20.3g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Jauheliha, sika-nauta 1400g3100kcal245g0g238g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g12714kcal618.8g183.2g1050.2g65.2g
Valittu annoskoko3696g6357kcal309.4g91.6g525.1g32.6g
Annoskoko puolitettuna1848g3179kcal154.7g45.8g262.6g16.3g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530