Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)400g1387kcal83.9g4g115.9g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]267g879kcal71.9g0g64g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g1039g353kcal14.5g62.4g5.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1066g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 866g2972kcal88.2g606.2g10.4g30.3g
Kuivahiiva, annos 11g29g106kcal13.2g11.7g1.8g0g
Oregano, kuivattu 5.3g16kcal0.6g1.2g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g11513kcal544.6g1392.2g395.6g65.2g
Valittu annoskoko3696g5756kcal272.3g696.1g197.8g32.6g
Annoskoko puolitettuna1848g2878kcal136.2g348.1g98.9g16.3g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744