Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 420g1385kcal42.4g243.8g14.7g48.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1260g4323kcal128.4g882g15.1g44.1g
Vesi1750g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g39g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 42g171kcal0g42g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 175g1548kcal0g0g175g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g14853kcal341.6g2335.6g409.6g184.8g
Valittu annoskoko3696g7426kcal170.8g1167.8g204.8g92.4g
Annoskoko puolitettuna1848g3713kcal85.4g583.9g102.4g46.2g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098