Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2506g5549kcal438.5g0g426g0g
Kananmuna kuoreton 345g492kcal43.1g1g35.3g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka282g507kcal14.1g18.9g42.3g8.5g
Sipuli (kuorittu)564g152kcal7.3g27.1g1.1g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g13400kcal1006g94g1009.4g36.2g
Valittu annoskoko3696g6700kcal503g47g504.7g18.1g
Annoskoko puolitettuna1848g3350kcal251.5g23.5g252.4g9.1g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333