Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1506g452kcal15.1g60.2g4.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g602g169kcal3.6g35.8g1.2g15.1g
Sipuli (kuorittu)602g163kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Valkosipuli 211g228kcal16.7g34.4g1.3g4.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 81g719kcal0g0g81.3g0g
Flora culinesse90g669kcal0g0g74.1g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g602g542kcal6g36.1g42.2g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g5883kcal98.4g390.8g411.6g69g
Valittu annoskoko3696g2942kcal49.2g195.4g205.8g34.5g
Annoskoko puolitettuna1848g1471kcal24.6g97.7g102.9g17.3g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026