Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty1352g920kcal20.3g198.8g2.7g10.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g391g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Palsternakka 751g478kcal3.8g88.6g3g33.8g
Kesäkurpitsa zucchini 751g136kcal4.2g18.8g3g5.3g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42.1g0.7g2.1g
Kananmuna kuorineen punnittu180g227kcal19.8g0.5g16.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g4790kcal117.6g761.4g113.6g129.8g
Valittu annoskoko3696g2395kcal58.8g380.7g56.8g64.9g
Annoskoko puolitettuna1848g1198kcal29.4g190.4g28.4g32.5g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641